Fire Girl Gl.admin
Ime : Jelena :) Broj poruka : 1490 Datum rođenja : 06.10.1999 Datum upisa : 03.10.2011 Godina : 25 Lokacija : Niš - Više bih volela da je: London :3 ili New York ^-^ Hobiji : Pisanje, Crtanje, Čitanje, Visenje na netu xd, itd... Raspoloženje : Odlično. :)
| Naslov: Omiljena i Najgora Vila Pet Nov 02, 2012 11:59 am | |
| Iskreno ih volim sve ali svaka ima svoju smorsku manu -_-" Bloom:Ponekad je glupa ko Daniel kad operise dupe -.-' Stella:Mng se pali -.-" I povredjuje druge nesvesno...kao somska soma pred pranje u somo-masini.. Flora:Ponekad je kao мекушац,i to me jako nervira -.- Musa:Preteruje sa Rivenom kao штапара kad se zaglavi na gelender -.-' Tecna:Dosadna je kao cuskija -.-' I ruzna je kao kontenjer blizu ciganske male... Layla:LOL ona se pali kako zna da se bije LOL!!I samo prica:NABU NABU NABUUU ..LOL JEBOTE NABU U TU TVOJU CRNU GUZICU! Roxy:Tvrdoglava je kao slon -_______-" I ponasa se kao da je vodja Winx Club-a tj. Bloom -_____-"
LOLOLOLO A sta ti mislis o ovim gadurama? | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Omiljena i Najgora Vila Pet Nov 02, 2012 10:47 pm | |
| Bloom:Mnogo se pravi vazna u 4. sezoni o.O!Kao na primer:"Idemo Winx!" Kako me to nervira -.- Stella:Nervira me ko soma!Samo,moda,moda,moda!Jebala te moda -.- Flora:LOL kao sto ti kazes,stvaro je nekad mekusac i pravi streber LOO! Musa:Cmizdri ko som na somistetu! Tecna:Ruzna je ko saran na jajetu!I nervira me! LOO Layla:To sto ti kazes stalno:Nabu,nabu -.- Roxy:Daa jebote samo se pravi vazna -.- Jebem ih! |
|
Fire Girl Gl.admin
Ime : Jelena :) Broj poruka : 1490 Datum rođenja : 06.10.1999 Datum upisa : 03.10.2011 Godina : 25 Lokacija : Niš - Više bih volela da je: London :3 ili New York ^-^ Hobiji : Pisanje, Crtanje, Čitanje, Visenje na netu xd, itd... Raspoloženje : Odlično. :)
| Naslov: Re: Omiljena i Najgora Vila Sub Nov 03, 2012 9:27 am | |
| | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Omiljena i Najgora Vila Sub Nov 03, 2012 10:46 pm | |
| |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Omiljena i Najgora Vila | |
| |
|