Fire Girl Gl.admin
Ime : Jelena :) Broj poruka : 1490 Datum rođenja : 06.10.1999 Datum upisa : 03.10.2011 Godina : 25 Lokacija : Niš - Više bih volela da je: London :3 ili New York ^-^ Hobiji : Pisanje, Crtanje, Čitanje, Visenje na netu xd, itd... Raspoloženje : Odlično. :)
| Naslov: Omiljena Optix Vila Sub Nov 03, 2012 9:39 am | |
| LOL koja ti je omiljena cvila? Helena Marina Bloom Stella Cory Jessica Molly LOL meni je moja Helena LOOOOOOL! Evo sta mi smeta kod nojlerica: Helena:Mng se pali sa zmajevom vatrom LOL to bi i ja radila da sam na njenom mestu LOLOLOOOOO! Marina:Veliki je komedijas jebem li je! Cory:LOL nezna je ko smor -.-" Stella:MODA MODA LOL JEBALA TE MODA! Bloom:Mutava je kao simpanza! Jessica:cmizdri mnogo jebote LOL Molly:Pravi se vazna kao kontenjer pred prolivom LOL | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Omiljena Optix Vila Ned Nov 04, 2012 2:28 am | |
| LLOLOLOL: Marina Helena Bloom Cory Jessica Molly Stella Ja moje Marinchee :3 Marina:Mnogo se mota oko Marka LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :3 Helena:Samo se smeje ko som na masno! Bloom:Stalno:Helena,Marina -.- Cory:Aww :3 stalno opominje cvile na ove somine na gitarama! Jessica:Nmp LOL ona je meni nekako uvek smorena LOL Molly:Mnogo sere -.- Stella:JEBALA JE MODA LOL -.-'' |
|
Fire Girl Gl.admin
Ime : Jelena :) Broj poruka : 1490 Datum rođenja : 06.10.1999 Datum upisa : 03.10.2011 Godina : 25 Lokacija : Niš - Više bih volela da je: London :3 ili New York ^-^ Hobiji : Pisanje, Crtanje, Čitanje, Visenje na netu xd, itd... Raspoloženje : Odlično. :)
| Naslov: Re: Omiljena Optix Vila Ned Nov 04, 2012 6:08 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Omiljena Optix Vila | |
| |
|